Hüppa põhisisu juurde

Uue lasteajakirja Minu Maailm esitlus 7. oktoobril

MMnr1_oktooberEsmaspäeval, 7. oktoobril 2013 kell 15 esitletakse Eesti Lastekirjanduse Keskuses uut laste aimeajakirja MINU MAAILM.

Alates oktoobrist hakkab ilmuma 7-12-aastastele lastele suunatud populaarteaduslik ajakiri Minu Maailm.

Järjest rohkem tunnevad inimesed huvi looduse ja teaduse vastu. Lapsed on seda alati teinud – juba päris pisikesena esitavad nad keerulisi küsimusi maailma ja selle toimimise kohta ning panevad oma vanemad raskesse olukorda Just sellistele küsimustele tahabki Minu Maailm vastata ja mõnikord veel enne, kui need on välja öeldudki.

Uus ajakiri pakub korraga meelelahutust ja teadmisi – põnevaid lugusid ajaloost, loodusest, kosmosest, legendidest, aga ka mõistatusi ja mänge. Koostöö paljude Eesti teadus- ja haridusasutustega võimaldab pakkuda lastele kvaliteetset lugemist ja pildimaterjali, aga ka tegutsemisvõimalusi väljaspool ajakirja.

Minu Maailm on mõeldud lastele, kes tahavad targaks saada ja seda ilma sunduseta.

Maailm meie ümber on uskumatult põnev – MM avab sinna uksed.

Ajakirja Minu Maailm kodueht: http://www.minumaa.ee